Plaukai

Kas Yra Braziliškas Tiesinimas Keratinu? Kainos ir Nauda (2024)

Prieš daugiau nei dešimt metų, AiryHair buvo viena iš pirmųjų kompanijų į Lietuvą atvežusi aukštos kokybės plaukų tresus. Nuo šiol, galime pasigirti dar viena siūloma naujove: Brazilišku plaukų tiesinimu naudojant keratiną.

Tikriausiai kiekviena iš mūsų bent kartą girdėjo apie šį „stebuklingą” metodą, kurio dėka pasiekiami akiai mieli rezultatai. Jeigu jūsų plaukai pagal prigimtį yra garbanoti ar banguoti, tuomet efektas yra dar drastiškesnis. Tačiau iškyla klausimas, kas iš tikro yra tas Braziliškas tiesinimas keratinu?

Truputi plačiau apie šią procedūrą jau rašėme mūsu puslapyje: ilgalaikis plaukų tiesinimas. Šiandien apžvelgsime produkto atsiradimo istoriją bei palyginsime prieš ir po rezultatus.

Ar Plaukų Tiesinimas Naudingas?

Naudojant keratino (natūralaus ir jūsų plaukose randamo proteino arba tiesiog baltymo) bei kitų ingredientų mišinį, jūsų plaukai yra padengiami gydomąja plėvele, kuri storina, lygina bei švelnina plaukus. Toks efektas žinoma nėra amžinas, ir po 3 ar 6 mėnesių (kai apsauginis sluoksnis yra nuplaunamas), plaukučius vėl reikėtų lyginti. Braziliško tiesinimo ir plaukų lyginimo poveikis gali būti lyginamas su plaukų dažymu. Abejais atvejais procedūrą reikia kartas nuo karto pakartoti.

Tai kas yra tas keratinas? Buitinį paaiškinimą jau girdėjote, bet jeigu norite šiek tiek daugiau informacijos, visada yra Vikipedija. Bet trumpai apie jo funkciją, keratinas veikia kaip tarpinė grandis, kuri padeda palaikyti vientisumą tarp ląstelių.

Kodėl Procedūra Vadinasi Brazilišku Plaukų Tiesinimu?

Pradžioje atsirado Braziliškas vaškavimas, o dabar turime tokį pat tiesinimą keratinu. Kodėl „Braziliškas”? Tokį plaukų tiesinimo metodą pirmą kartą pristatė kompanija QOD Cosmetic, kuri ir yra kilusi iš Brazilijos. Tokio produkto reikėjo vietinėms moterims, kadangi dėl jų genų, plaukai dažnai bangavosi. Šis plaukų padengimo metodas buvo toks sėkmingas, jog per kitus 5 metus procedūra ne tik, kad išplito po visą pasauli, bet ir buvo imituojama kitų kompanijų.

Kiek įtakinga tapo plaukų padengimo keratinu procedūra? Pagalvokite apie Brazilę. Kokius įsivaizduojate jos plaukus? Dauguma iš mūsų mato ilgus, žvilgančius bei storus plaukučius, sruogas kurios nesipina ir neskilinėja. Būtent tokia yra keratino nauda.

Ar Keratinas Sukelia Vėžį?

Keratinas yra natūralus produktas ir neturi vėžinio ar kito šalutinio poveikio. Produktas gali netikti tik retiems individams, kurie yra alergiški keratinui ar kitoms medžiagoms.

Braziliško Tiesinimo Kaina Vilniuje ir Kaune

Jeigu norite gauti konkretų pasiūlymą, apsilankykite mūsų tinklalapyje. Kainuos svyruoja nuo 20 iki 200 Eurų, priklausomai nuo jūsų plaukų ilgio bei būsenos.

Ilgalaikio Plaukų Tiesinimo Rezultatai. Prieš ir Po

Užteks kalbų, štai kaip atrodys jūsų plaukai po procedūros. Kaip priedą įdėjome ir nuotrauka po procedūros bei kirpimo.

Kaip Tapti Profesionalia Stiliste ir Tiesinti Plaukus?

Jeigu susigundėte pati pradėti prekiauti ilgalaikio keratino produkcija ar tiesinti plaukus, nebijokite. Viskas yra daug paprasčiau nei jums atrodo.

Ieškokite Gero Tiekėjo

Šiais laikais internete galite rasti tūkstančius atsiliepimų apie skirtingą produkciją, pradedant Amazon atsiliepimais ir baigiant bet kokias mados blogais.

Netaupykite ant keratino produkcijos ir išsirinkite gamintoją, kuris turi nepriekaištingą reputaciją. Nepamirškite, kad klientai grįš pas jus tik tuo atveju, jeigu jie lips laimingi. Labai lengva ištiesinti plaukus ir paleisti namo, tačiau tikrasis kokybės rezultatas pasimato tik po kelių mėnesių.

Reprezentuokite Save Tinklalapyje

Galvokite daugiau nei apie Lietuvą ir sukurkite tinklalapį bent keliomis kalbomis. Iš pirmo žvilgsnio, tai gal ir skamba keistai, tačiau vienas iš raktų į jūsų sėkmę yra tobuli kalbos įgūdžiai. Lietuvių kalbą išmokome mokykloje, o su užsienio kalbomis visada galima dirbti. Internete yra pilna nemokamų kalbos kursų, o taipogi ir žodynai. Kadangi internetas yra be galo platus, tai ir klientai pas jus gali atkeliauti iš viso pasaulio.

Taipogi, turint vadinamą „portfolio“ keliomis kalboms, jūs iš karto atrodysite profesionaliau jūsų lankytojų bei busimų klientų akyse. Kuri iš Lietuvos kirpėjų išvertė savo puslapį į anglų ar rusų kalbas? Tik maža dalis.

Reklamuokitės Socialinėse Platformose

Visi naudojame Facebook, Instagram, todėl tai būtų pirmas žingsnis ieškant klientų ar pažinčių. Įkelkite savo darbus ir nelaukite kol būsite pastebėta. Pabandykite nupirkti reklamos AdWords ar tame pačiame Instagram.

Pabaigai

Tikiuosi, jog šis straipsnis jums padėjo apsispręsti dėl Braziliško plaukų tiesinimo naudos, sužinojote apie kainas bei pamatėt tikruosius prieš ir po rezultatus.

Jeigu turite klausimų, palikite komentarą žemiau esančioje formoje, arba tiesiog apsilankykite mūsų plaukų tiesinimo puslapyje ir gaukite atsakymus iš mūsų ekspertų vos per kelias valandas.

Sam Fisher

Sam has been working in beauty and health industries since early 2000s with some of the world’s most popular brands. You probably have some of these products at your home right now. With almost 20 years of experience, Sam has a deep understanding of hair extensions, wigs and all things beauty as well as nutrition, fitness, teas and topics of similar nature.

Share
Published by
Sam Fisher

Recent Posts

Nauji Plaukų Tresų Atspalviai ir Tipai (2024)

17 naujų spalvų kombinacijų. Sveikos, merginos. Plėsdami savo plaukų tresų asortimentą, mes pridėjome dar daugiau…

3 years ago

10 Kūno Piešinių Idėjų Būsimoms Mamoms (2024)

Susilaukti vaikelio yra vienas iš gražiausių dalykų, kurį mes galime patirti, tačiau moterims toks įvykis…

3 years ago

Dešimt Gražių ir Populiarių Vestuvinių Šukuosenų (2024)

Toms, kurios ieško įkvėpimo tai ypatingai dienai arba tiesiog nori pasigrožėti nuotakomis / pamergėmis, siūlome…

3 years ago

10 Šukuosenų Ir Drabužėlių Šunims (2024)

Idėjos jūsų šuns stiliui. Šiais laikais žmonės drabužius perka ne tik sau, bet ir savo…

3 years ago

Prabangūs Plaukų Tresai Jau Prekyboje (2024)

Toms, kurios nebijo investuoti į savo išvaizdą ir nori visko ko geriausio, mes jau siūlome…

3 years ago

Kaip Nuimti Priklijuojamus (Tape-In) ir Keratino Tresus / Sruogeles? (2024)

Greičiausi ir patogiausi būdai plaukų tresų ar sruogelių nuėmimui. Ar jums jau atsibodo jūsų priklijuojami…

3 years ago