Hvordan reparere skadede, sammenfiltrede og tørkede hårforlengelser (2023)

0
35

Sjansen er stor for at du ikke kom hit helt lykkelig og med perfekt glatt hår. Sammenfiltrede eller skadede utvidelser er et vanlig problem som ofte overses av kjøpere. Hårforlengelser er ekstremt populære i alle former, fra tape-in hårforlengelser, lim inn, innsydd eller flettet, clip-in og mange, mange andre. Hårforlengelser gir lengde, volum, farge og glans til ditt naturlige hår, så det er ikke rart hvorfor de er så populære.

Du har endelig fått nye vakre Remy wefts, og de har holdt på ganske bra en stund, men nå har du lagt merke til at hårforlengelsene dine ser skadet, tørre, sammenfiltrede og tørkede ut. Og du spør deg selv, hva skal du gjøre nå? Ikke bekymre deg! Det er mange måter å reparere skadede hårforlengelser og få dem tilbake til sin opprinnelige glans.

Så før du bestemmer deg for å slutte og kaste nyinnkjøpte vev i en søppelkasse, la AiryHair-spesialister hjelpe deg! I denne artikkelen vil vi lære alt som er til de skadede utvidelsene! Fra hårmykning og gjenoppliving til utvidelser detangling samt forhindre slike hendelser i utgangspunktet.

Skadede hårforlengelser, før og etter reparasjon

1 Hvordan ta vare på hårforlengelser?

Først må vi snakke om hårforlengelsespleie. Du må være sikker på at produktene du bruker på håret ditt er av god kvalitet og designet for hårforlengelser. Dette er det viktigste rådet. Hvis du tar vare på utvidelsene dine med produkter av høy kvalitet fra begynnelsen, er det mye mindre sjanse for at de blir skadet i utgangspunktet.

Produkter av høy kvalitet sikrer helsen til extensions så vel som ditt virkelige hår. Derfor er det viktig å bruke produkter som vil bevare håret ditt, fordi hvis du ikke gjør det, kommer det til å bli tørt eller kjedelig.

 • Det er viktig å unngå å bruke varme verktøy på utvidelsene dine. Hvis du må, sørg for å bruke varmebeskyttende spray. Det er imidlertid best å ikke bruke varme verktøy i det hele tatt.
 • Når du vasker hårforlengelser, vær veldig forsiktig med hvordan du skrubber håret. Du ønsker ikke å presse håret for hardt eller skrubbe håret opp ned. Hard skrubbing vil føre til matting og sammenfletting.
 • Det er viktig å børste håret hver eneste dag, minst to ganger om dagen! Det er også viktig å bruke en forlengelsesbørste, ikke en vanlig børste. Vær veldig forsiktig når du børster for å unngå å ødelegge og skade forlengelsene. Børsting av håret regelmessig holder extensions i god stand og forhindrer matting og sammenfletting av extensions.

Hvis du gikk glipp av noen av disse viktige trinnene for hvordan du skal ta vare på utvidelsene dine, har du sannsynligvis endt opp med sammenfiltrede, tørre og skadede utvidelser som ingen vil ha. Siden du har betalt mye penger for utvidelsene dine, er det i alles beste interesse å holde dem i perfekt stand. Heldigvis er det flere tips og metoder du kan prøve å reparere dine skadede, sammenfiltrede og utvaskede hårforlengelser.

2 Hvordan reparere skadede hårforlengelser?

Når du fikser skadede hårforlengelser, var skaden i 9 av 10 tilfeller forårsaket av fuktighet eller mangel på det. Resultatet er skanky hår, som kan unngås.

LOC-metoden

Mange kvinner ønsker å finne ut hvordan de kan holde hårforlengelsene fuktige i lengre tid. Du har kanskje sett profesjonelle frisører bruke denne teknikken uten å tenke. Det ser ut som en uformell prosedyre uten tankeprosess. Men du tar feil!

Hva er en LOC-metode?

Hemmeligheten ligger i prosessen med lagdelingsproduktene dine, fra de vanneste konsistensproduktene til de tykkeste. Dette kalles LOC-metoden. Det er en forkortelse for hvilken type produkter du bruker og rekkefølgen den påføres håret ditt.

 • L står for væske, som også kan være vann eller et vannaktig produkt
 • O står for alle typer olje
 • C står for krem og dets produkter

LOC-metoden er spesielt viktig hvis du har veldig krøllete, bølgete eller kinky hårforlengelser fordi bare litt olje kanskje ikke gjør rettferdighet for å holde håret fuktig, sunt og skinnende. Spesielt når du bruker krøllete extensions for å legge til utseendet på håret ditt! Det er ingen debatt, du må innlemme LOC-metoden for å forhindre at utvidelsene blir tørre.

3 Hvordan myke, fukte og reparere tørre hårforlengelser?

Hvordan reparere skadede, sammenfiltrede og tørkede hårforlengelser (2023)

Det er et par metoder du kan prøve for å lagre dine tørre hårforlengelser. Slike utvidelser er et stort problem fordi tørrhet fører til sammenfletting, matting og brudd. Mange produkter er designet spesielt for å gjenopplive og reparere skadede, tørre og utvaskede forlengelser.

Du kan prøve dem også, men hvis du ikke vil bruke mye penger på dyre produkter, bruk de alternative metodene som er oppført nedenfor. Alt fra komforten av ditt hjem.

Bruk oliven-, kokosnøtt- eller arganolje

Den første metoden er enkel og med ingredienser som de fleste av oss allerede har. Bruk extra virgin olivenolje, kokosnøtt eller arganolje. Pass på at disse er rene, unflavored oljer.

 1. Prosedyren er veldig enkel. Bare ta en bolle og ha litt ekstra jomfruolje og sett i mikrobølgeovn i omtrent et minutt.
 2. Du vil få det godt og varmt, men ikke for varmt, så du kan ikke røre det.
 3. Legg deretter utvidelsene i bollen og douse dem i olivenolje.
 4. Etterpå legger du hårforlengelser i en plastpose, lukker den og holder den der i omtrent en time.
 5. Nå er det bare å skylle forlengelser og børste dem litt gjennom. Vær ekstremt forsiktig siden trådene er våte.
 6. Legg til litt balsam for å belegge håret slik at det ikke lukter olje, noe som også vil bidra til å glatte ut låsene.
 7. Til slutt, legg hårforlengelser på et håndkle og la dem tørke over natten.

Tidsramme: 1 til 2 timer

Den kokende grytemetoden

Den første metoden er den enkleste, men krever de høyeste mengdene olje. Hvis du vil prøve noe annet, hør meg ut. Det er en kokemetode som ofte brukes til å gjenopplive tørre og / eller skadede forlengelser.

 1. Bare kok en liten gryte med vann til det er varmt, bare ikke brennende varmt.
 2. Tilsett ti til tjue dråper oliven-, kokosnøtt- eller arganolje og tilsett to skjeer med hårbalsam.
 3. Plasser tørre hårforlengelser og la dem stå i ca 10 minutter.
 4. Det er viktig å la håret kjøle seg ned før du tar ut forlengelser.
 5. Igjen, legg de våte forlengelsene på et håndkle og la dem tørke over natten.

Tidsramme: 15 minutter

Hvis du legger til olje i forlengelsene dine, må du sørge for å holde deg til ekstra jomfru, kokosnøtt eller arganolje. Andre stoffer er kjent for å forårsake brudd eller fettoppbygging.

Fungerte det? Hvis ikke, fortvil ikke! Det er flere måter å bringe tilbake sin gamle glans. Følg neste veiledning, og utvidelsene dine blir nesten helt nye.

Avansert varmtvannsmetode

Denne bruker lignende prinsipper som den forrige metoden, bare skyver ting litt lenger. Uansett om du har clip-ins, tape-ins, fusion eller
mikrokoblinger
, bør du fjerne de ødelagte utvidelsene. Du trenger en vask eller et badekar, sjampo, balsam og naturlig olje.

 1. Hell varmt vann i vasken eller gryten og legg utvidelsene inni.
 2. Legg til litt naturlig sjampo, klem forsiktig og masser håret. Gjør dette i et par minutter til håret er grundig vasket.
 3. Skyll og sørg for at det ikke er sjampo på strengene.
 4. Hell nå varmt vann igjen og legg til håret. Denne gangen legger du til en leave-in balsam og noen dråper naturlige oljer.
 5. Bruk hendene til å blande det hele sammen. Ikke vær sjenert med den balsamen, du vil belegge alle trådene.
 6. Hvis du vil, legg til litt behandling for skadet hår inni.
 7. La håret stå over natten, eller enda lenger hvis du har tid.
 8. Mens forlengelsene fortsatt er våte og dekket av balsam, børst dem forsiktig. Begynn på slutten og jobb deg opp mot røttene. Vær veldig tålmodig her fordi det vil ta ganske lang tid, avhengig av hvor ille var tilstanden til utvidelsene.
 9. Etter at du har børstet hver vev grundig, må du sørge for at det ikke er knuter eller floker.
 10. Skyll ut håret med varmt vann.
 11. Legg børstede forlengelser på et tørt håndkle og la det lufttørke.
 12. Når forlengelsene er helt tørre, børst dem en gang til, så er de klare til bruk.

Tidsramme: 60 minutter

Håret ditt skal nå være helt gjenopplivet, skinnende og flokefritt!

4 Hvordan løsne hårforlengelser?

Hvordan løsne hårforlengelser?

Ved kjøp ser hårforlengelsene dine perfekte ut, men mange av oss tar ikke
alltid vare på
det, og det er da noen problemer kan oppstå. Noen ganger kan utvidelsene dine bli litt sammenflettet, og det ser ikke bra ut. Heldigvis er det mange måter du kan prøve å løsne hårforlengelsene dine og ting å gjøre for å forhindre at det skjer igjen.

Hårforlengelsene dine bør ikke bli så ille sammenfiltret hvis du bruker dem riktig. Likevel, hvis du bruker mye hårspray eller det er spesielt vind, kan du støte på dette problemet. Selvfølgelig vil ingen ha sammenfiltrede og rotete utvidelser, så du bør prøve å få utvidelsene dine tilbake i perfekt stand og holde dem på den måten.

Sammenfiltrede hårforlengelser ser ut som et rottereir, opplevelsen som ingen vil ha. Men med millioner av utvidelser som vaskes hver dag, kan du noen ganger bli uheldig. Men om flokete hår er et resultat av dårlig vedlikehold eller forlengelser av lav kvalitet, er det måter å redde rotet på.

5 Hvordan fikser jeg sammenfiltrede hårforlengelser?

Det du ikke vil gjøre er å trekke flokene ut med en børste eller en veldig fin tann. I stedet får
antistatisk
kam eller ekstremt bred kam. Disse vil ikke skade utvidelser.

 1. Start med hårforlengelsene håndkletørket, ikke helt vått eller tørt.
 2. Bruk en detangler og tren knutene med en veldig bred tannkam.
 3. Etterpå, kondisjoner dem. Det er viktig å være forsiktig med hårforlengelsene og være tålmodig.
 4. Leave-in balsam vil hjelpe deg med å bli kvitt flokene, slik at du ikke trenger å bruke mye kraft.
 5. Hvis du har en spesielt stor knute, er det en god idé å bruke en halekam og forsiktig jobbe gjennom knutene. På denne måten du ut mindre hår.

Tidsramme: 30 til 45 minutter

6 produkter for å fjerne knuter og løsne hårforlengelser

Produkter for å fjerne knuter og løsne hårforlengelser

Infusium 23 Leave-in behandling

Dette er et billig produkt tilgjengelig mange steder, og det er en leave-in balsam. Det er godt å bruke på håret ditt, og det er trygt å bruke på extensions. Det fungerer bra og får floker ut.

Pris: $ 12.73

Johnsons No More Tangles

Et annet alternativ er Johnsons detangling spray. Den er laget for barn, men er et annet veldig billig alternativ som fungerer bra. Det er helt trygt å bruke på forlengelser, og det har også fordeler for ditt naturlige hår.

Bare spray den på forlengelsene og kammen med en bred tannkam for å kvitte seg med knuter og floker. Begynn å kamme fra bunnen og arbeid tangles. Du trenger ikke å skylle.

Pris: $ 17.19

Det er et 10 mirakel leave-in produkt

Ja, et fullt navn høres slik ut. Dette er et flott produkt som styrer krus, bidrar til å løsne håret ditt og gir glans til det. Som med andre produkter, sprayer du det bare på og starter med detangling.

Pris: $ 28.49

Argan olje

Arganolje har mange fordeler for håret og hårforlengelsene dine. Det er mange merker av arganolje, og du kan velge din favoritt. Arganolje fungerer utmerket med detangling og fjerning av knuter fra utvidelsene dine.

Dette er også et flott produkt å bruke med hårforlengelser generelt. Det holder dem i god stand, og det er et naturlig stoff som ikke vil skade hårforlengelsene dine.

Pris: $ 19.99

Velg en av disse basert på anmeldelser og priser. Du kan ikke gå galt med noen.

7 Hvordan forhindre sammenfiltrede hårforlengelser og knuter?

Hvordan forhindre sammenfiltrede hårforlengelser og knuter?

Det første du må innlemme i rutinen din er børsting. Extensions krever kaming, det samme som ditt naturlige hår gjør. Det høres kanskje innlysende ut, men mange jenter pusser ikke regelmessig, og det er da rottereirutseendet dukker opp.

Børst hårforlengelsene dine

Selv om hårforlengelsene er myke og
flokefrie
. Det er slik du vil beholde dem!

Forebygging er mye enklere enn å gjenopplive, så sørg for å pusse et par ganger hver dag. Hvis du har permanente forlengelser som fusjon eller tape-in, kammer du alt sammen, som dine naturlige tråder. Hvis du har utklipp, må du passe på å pusse dem når du klipper dem, og når du tar dem ut for å lagre dem. Du må børste håret før og etter hver vask.

En ting å huske på er å være veldig forsiktig med børstingen for ikke å skade håret. Det er en god idé å kjøpe en børste som løsner håret, som er laget spesielt for forlengelser. Det vil bli kvitt alle knuter og matting.

For å gjøre livet ditt enklere og gjøre mindre børsting, er det en god idé å sove med en sovende hette eller et skjerf rundt hodet. Målet er å sikre låsene dine og forhindre at de matter og floker seg mens du sover. Du kan også knytte en hestehale eller en flette for å forhindre at hårene børster sammen og skaper floker.

Ikke vask hårforlengelser ofte

En annen åpenbar ting, men jenter hopper noen ganger over dette trinnet helt. Selv om det ikke er nødvendig å vaske ekstra låser så ofte som du ville gjort med håret ditt, betyr det fortsatt ikke at du ikke bør vaske dem i det hele tatt.

Hvor ofte bør du vaske hårforlengelser?

For flip-in og clip-in hårforlengelser anbefaler stylister å vaske håret hver 20. eller 30. For andre forlengelsestyper, vask dem ikke mer enn en gang i uken.

Produktene du bruker til å vaske er også en viktig ting. Unngå harde sjampoer og kjøp noe skånsomt for håret. Jo mer naturlig jo bedre siden kjemikalier også kan ødelegge utvidelsene dine.

Ikke bruk mange hårprodukter

Andre produkter du bruker som hårspray, geler og oljer påvirker også tilstanden til håret ditt, og du bør unngå alt du kan. Jo mer produkt du legger på, jo mer trenger du å vaske håret ditt, og det vil til slutt føre til sammenfiltrede forlengelser eller knuter.

Unngå også å bruke varme verktøy så mye du kan, siden forlengelsene blir tørre raskere, og varmen kan forkorte levetiden.

8 Ta hensyn til hårforlengelseskvalitet

Ta hensyn til hårforlengelseskvalitet

Ok, du har fulgt alle disse trinnene, og håret ditt ser fortsatt ut som en forferdelig ball av goo? Den andre tingen å tenke på, og du vil sannsynligvis ikke høre dette, men det er en mulighet for at du har utvidelser av dårlig kvalitet. Den beste måten å finne ut om extensions er sunne og er gode for å opprettholde den tiden du ønsker at de skal, er om håret ditt tåler tidens tann.

Ekte hår utvikler hårsplitt. Hvis du gjør alt for å holde håret sunt, trimme bort små splittende hår, er det en god indikasjon på kvalitet. Vent, hva? Ja, hvis flisete tupper ikke er overdrevne, har du ekte hårforlengelser.

Hvis håret er tørrere, hold det fuktig! Nå, hvis du gjør alt som er for å holde extensions sunn og håret fortsatt bryter av eller er vanskelig å style, kan håret ditt bli fylt med fyllstoffer.

De fleste fyllstoffer virker veldig silkeaktige, med plastfibre som man kan legge merke til. Hvis hårforlengelsene dine ikke holder på fuktighet, er det ingenting du kan gjøre da håret ble behandlet med fyllstoffer.

Den eneste løsningen er å få et sett med faktisk hår. Hvis du foretrekker kvalitet fremfor kvantitet, er
ekte Remy-utvidelser
det vi anbefaler.

Konklusjon

Følg alle disse tipsene for å holde hårforlengelsene sunne. Hvis prosedyrene mislykkes, har du ikke hårforlengelser av god kvalitet. Praksisene ovenfor er verdt å prøve fordi de kan gjøre underverker på de gamle, utslitte utvidelsene dine. Selvfølgelig er det mange, mange flere metoder for å undersøke og prøve ut. Selv om disse er de enkleste som fungerer.

Vi håper at disse tipsene har hjulpet deg med å reparere dine skadede, sammenfiltrede og uttørkede hårforlengelser og holde låser i perfekt stand.

Og selvfølgelig, hvis du vil unngå å måtte reparere dine skadede hårforlengelser, må du følge alle trinnene for å ta vare på extensions. Du kan lese
hele veiledningen for utvidelser her
. Denne artikkelen fokuserer
Remy tape-in hårforlengelse
, men de fleste av disse tipsene er gyldige for alle typer hårforlengelser.

Så ta godt vare på utvidelsene dine og lykke til med å reparere dem!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here