Hvordan Starter Man En Forretning Med Hair Extensions?

0
118

Hvordan Starter Man En Forretning Med Hair Extensions?

Hair extensions er en svært lukrativt forretnings eventyr, og det er unektelig en av de mest fleksible motetilbehør i moderne tid. Slike pynt er mye brukt ved spesielle anledninger og til daglig, og vi knytter ingen stigma ved bruk av ulike hair extensions. Det vil ikke lenger anses som rene moteløsninger, men kvinner som lider av dårlig hårvekst eller tynt hår kan nå føle seg vakre med våre ekstensjoner.

Hvis du ønsker å få en del av kaka og en bit av denne milliard industrien, så må du gå gjennom de viktigste tingene som må gjøres for å starte en bedriften.

Trinn 1 – Bli kjent med ulike aspekter av virksomheten

Du må gjøre lekser og lære om de viktigste aspektene ved din virksomhet. Dette betyr at du må lære alt om produktet, din målgruppe og dine leverandører. Det er viktig at du blir kjent med detaljene og dynamikken i virksomheten slik at du kan være i stand til å koble de riktige hår forlengelse produkter til din målgruppe. Selvfølgelig ønsker du å gjøre forretninger med leverandører som kan tilby de beste tilbudene og betingelsene.

Trinn 2 – Forbered en forretningsplan

Når du har samlet all nødvendig informasjon og data, må du lage en forretningsplan. Dette skal tjene som veikart for din virksomhet. I tillegg til dette, vil du også være nødt til å identifisere og velge de små forretningsløsninger og strategier som du er nødt til å ta i bruk for å opprettholde levedyktigheten til din virksomhet.

Trinn 3 – Bestem den mest hensiktsmessige driften

Bestem hvordan du skal selge hair extensions. Avgjør om du vil ha en butikk eller selge dine produkter online. Ditt valg vil i stor grad avhenge av dine mål og målsettinger, målgruppe, startkapital og personlige preferanser. Du kan starte din egen bedrift og selge hjemmefra ved å bli en del av agent programmet og forhandlere programmet. Hvis du har betydelig kapitalbase, så kan du drive din virksomhet enten som en grossist eller distributør.

Trinn 4 – Fremme din bedrift

Vedta de relevante strategier for å fremme din virksomhet. Hvis du eier butikk, er det viktig at du blir synlig i samfunnet. Du kan starte eller delta i en lokal motehendelse, hår show eller lignende aktiviteter i samfunnet for å skape goodwill og positivt inntrykk. Du kan også ta en aktiv rolle og støtte interessegrupper som donerer parykker og elementer som er nødvendig i å lage tilpassede parykker for kreftpasienter og mennesker som lider av alopecia. På den annen side, hvis du selger hair extensions på nettet, bør du sette opp kontoer med sosiale nettverk og administrere din egen blogg som fokuserer på hår styling og andre mote interesser.

Beste alternativer for å starte en forretning

Hvis du er engasjert i denne type virksomhet for første gang, ville det være best at du lærer handelen ved å bli en forhandler. Du kan gå etablere en butikk eller sette opp din egen nettbutikk. Sistnevnte er som regel det beste alternativet hvis du ønsker å starte din virksomhet med minimal oppstarts kapital.

Du må være konkurransedyktig ved å bruke anerkjente leverandører som tilbyr de beste tilbudene. I de fleste tilfeller må du åpne din engros konto eller leveringsavtaler med etablerte bedrifter og populære merker som HonorBiz Hair Extensions, Saga og Bohyne. For å opprettholde en god margin, må du få dine varer direkte fra produsenter og selskaper med global drift ettersom det meste av hair extensions hentes i asiatiske land.

Noen av leverandørene kan gi en drop shipping service, noe som sparer deg for en tidkrevende og kjedelig oppgave. For mer informasjon om dropshipping, se Small Business Solutions siden.

This post is also available in: French German Danish Dutch Finnish Italian Polish Spanish Swedish

Sam has been working in beauty and health industries since early 2000s with some of the world’s most popular brands. You probably have some of these products at your home right now. With almost 20 years of experience, Sam has a deep understanding of hair extensions, wigs and all things beauty as well as nutrition, fitness, teas and topics of similar nature.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here