Hoe maak je een Hair Extension Business Start?

0
289

How to Start A Hair Extension Business?

Haarverlenging is een zeer lucratieve business venture, en het is ongetwijfeld een van de meest veerkrachtige mode-accessoires van de moderne tijd. Dergelijke elementen zijn een geaccepteerde norm in speciale gelegenheden en het dagelijks gebruik, en we niet langer plak er geen stigma op het dragen van haar weeft en uitbreidingen. Het is niet meer louter beschouwd als mode-oplossingen als vrouwen die lijden aan een slechte haargroei of dunner wordend haar zijn nu bezig hun schoonheid normen met weefsels en hair extensions.

Wilt u een stukje van de actie te krijgen en hebben een “stukje” van dit miljard dollar industrie, dan is het noodzakelijk dat je door de belangrijke dingen die moeten worden gedaan om het bedrijf van de grond en een voldoende marge te behouden.

Stap 1 – Maak kennis met de verschillende aspecten van het bedrijf weten

Je moet je huiswerk doen en leren over de belangrijkste aspecten van uw hair extensions bedrijf. Dit betekent dat je alles over het product, uw doelgroep en uw leveranciers te leren. Het is belangrijk dat u bekend bent met de fijne kneepjes en de dynamiek van de business geworden, zodat u in staat zijn om de juiste haarverlenging producten op uw doelgroep. Natuurlijk, je wilt zaken doen met leveranciers die bieden de beste deals en mensen met een uitstekende track record.

Stap 2 – Bereid uw Business Plan

Wanneer u alle benodigde informatie en gegevens voor de business start-up hebben verzameld, het volgende ding dat u hoeft te doen is de voorbereiding van uw business plan. Dit dient als routekaart voor uw bedrijf. Het beschrijft in principe uw zakelijke doelen en doelstellingen en de stappen die u zal ondernemen om deze te bereiken. In aanvulling op deze, moet u ook de kleine zakelijke oplossingen en strategieën die je zal moeten om de levensvatbaarheid van uw haarextensies bedrijf te behouden aan te nemen identificeren en te selecteren.

Stap 3 – Bepaal de meest geschikte bedrijfsvoering

Bepaal hoe je gaat om hair extensions verkopen. Beslissen of u een baksteen en mortel winkel zal werken of verkopen van uw producten online. Er is geen comparatief voordeel van een van beide optie en uw keuze zal grotendeels afhangen van uw doelstellingen, doelgroep, startkapitaal en de persoonlijke voorkeur. U kunt uw eigen bedrijf te starten en te verkopen hair extensions en haar weeft vanuit huis door de toetreding tot een van de filialen programma en resellers programma. Als u aanzienlijke kapitaalbasis hebben, dan kunt u uw bedrijf te werken, hetzij als een groothandel of distributeur.

Stap 4 – Promoot uw haarextensies bedrijf

Goedkeuren van de relevante “pull” strategieën om uw hair extensions bedrijf te promoten. Als u eigenaar van een bakstenen en mortel winkel, is het belangrijk dat u goed zichtbaar in de gemeenschap te worden. U kunt starten of deelnemen aan een lokale mode-evenement, haar voorstelling of soortgelijke activiteiten in uw gemeenschap om goodwill en positieve indruk te maken op uw doelgroep klanten. U kunt ook een actieve rol te nemen en te ondersteunen belangengroepen die pruiken en artikelen die nodig zijn bij het maken van op maat gemaakte pruiken voor kankerpatiënten en mensen die lijden aan alopecia doneren. Aan de andere kant, als je verkoopt hair extensions online, moet u uw rekeningen met sociale media netwerken en beheer je eigen blog die zich richten op haar styling en andere mode-belangen.

Beste opties voor uw bedrijf Start-Up

Als je bezig bent met dit soort zaken voor de eerste keer, zou het het beste dat u de fijne kneepjes van het vak te leren door zich een retailer. U kunt traditionele gaan en het vaststellen van uw bakstenen en mortel winkel of het opzetten van uw eigen e-commerce winkel. Dit laatste is meestal de betere optie als u wilt gaan op de fast lane en u wilt uw haarextensies bedrijf te starten met een minimale startkapitaal eis.

Je hebt om concurrerend te zijn door het koppelen met gerenommeerde leveranciers die de beste deals aan te bieden. In de meeste gevallen moet u uw wholesale-accounts of leveringsovereenkomsten te openen met gevestigde bedrijven en populaire merken zoals HonorBiz Hair Extensions, Saga, Melkweg en Bohyne. Om een goede marge te behouden, moet u uw goederen rechtstreeks te krijgen van fabrikanten en bedrijven met een wereldwijde organisatie als de meerderheid van de levering van menselijk haar zijn afkomstig uit Aziatische landen.

Sommige leveranciers kunnen zorgen voor een daling van de scheepvaart service, waardoor u van een tijdrovende en saaie taak. Voor meer informatie over dropshipping, zie Small Business Solutions pagina.

This post is also available in: Frans Duits Noors Bokmål Deens Fins Italiaans Pools Spaans Zweeds

Sam has been working in beauty and health industries since early 2000s with some of the world’s most popular brands. You probably have some of these products at your home right now. With almost 20 years of experience, Sam has a deep understanding of hair extensions, wigs and all things beauty as well as nutrition, fitness, teas and topics of similar nature.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here