Hvordan Starter Man En Virksomhed Med Hår Extensions?

0
114

Hvordan Starter Man En Virksomhed Med Hår Extensions?

Hår-extensions er en meget lukrativ branche, og det er unægtelig en af de mest vedholdende modetendenser i moderne tid. Hårpåsætninger er efterhånden et accepteret fænomen til såvel særlige lejligheder som til hverdagsbrug, og der er ikke længere noget mærkeligt i at bære hår-extensions der gør håret længere og/eller fyldigere. Det er heller ikke blot et modefænomen idet kvinder der lider af dårlig hårvækst eller tyndt hår nu kan forbedre deres hårpragt ved hjælp af diverse hår-extensions.

Hvis du ønsker at få del i denne milliardindustri, er det nødvendigt at du gennemgår de vigtige ting, der skal gøres for at få din virksomhed til at løfte sig og opretholde en tilfredsstillende margin.

Trin 1 – Lær om de forskellige aspekter af branchen

Du er nødt til at læse på lektien og lære om de vigtigste aspekter for din virksomhed med hår-extensions. Det betyder at du er nødt til at lære alt om produktet, din målgruppe og dine leverandører. Det er vigtigt at du bliver fortrolig med detaljerne og dynamikken i branchen, så du bliver i stand til at forhandle de relevante hårpåsætningsprodukter til din målgruppe. Selvfølgelig ønsker du at gøre forretninger med de leverandører der kan tilbyde de bedste tilbud såvel som dem med det bedste ry.

Trin 2 – Forbered din forretningsplan

Når du har indsamlet alle de nødvendige oplysninger og data til at starte din virksomhed, skal du forberede din forretningsplan som det næste. Denne skal tjene som køreplan for din virksomhed. Den skal dybest set beskrive dine forretningsmæssige mål og målsætninger, samt de trin, du vil iværksætte for at nå dem. Udover dette, vil du også være nødt til at identificere og vælge de virksomhedsløsninger og -strategier, der kan opretholde levedygtigheden af netop din forretning.

Trin 3 – Bestem den mest hensigtsmæssige handelsmetode

Bestem hvordan du vil sælge hår-extensions. Beslut om du vil drive en butik med fire vægge eller sælge dine produkter online. Der er ingen komparative fordele imellem de to muligheder og dit valg vil i høj grad afhænge af dine mål og målsætninger, målgruppe, opstartskapital og personlige præferencer. Du kan starte din egen virksomhed og sælge hår-extensions fra hjemmet ved at deltage i en af vores forhandler- eller affiliate programmer. Hvis du har en betragtelig opstartskapital, så kan du drive din virksomhed enten som grossist eller distributør.

Trin 4 – Promover din virksomhed

Implementer de relevante ”pull”-strategier til at fremme din handel med hår-extensions.
Hvis du ejer en rigtig butik, er det vigtigt, at du bliver synlig i lokalsamfundet. Du kan starte eller deltage i lokale modebegivenheder, frisørshow eller lignende aktiviteter i dit samfund til at skabe goodwill og et positivt indtryk på din målgruppe. Du kan også tage en aktiv rolle og bakke op om støttegrupper, der donerer parykker og andre elementer, som er nødvendige for at lave personaliserede parykker til kræftpatienter og folk, der lider af alopecia (hårtab). Hvis du sælger hår extensions online, bør du oprette tilknyttede konti på diverse sociale medier og administrere din egen blog med fokus på hårstyling og andre modeinteresser.

Bedste muligheder for din Business Start-Up

Hvis det er første gang at du starter denne slags virksomhed, er det bedst først at lære branchen at kende ved at blive en forhandler først. Du kan gå den traditionelle vej og etablere en rigtig butik, eller oprette din egen e-handelsbutik. Sidstnævnte er som regel den bedste løsning, hvis du ønsker at lægge stærkt ud samtidig med at du ønsker at starte din forretning med hår-extensions baseret på en minimal startkapital.

Du er nødt til at være konkurrencedygtig ved at knytte forbindelser med anerkendte leverandører der tilbyder de bedste tilbud. I de fleste tilfælde vil du nødt til at åbne din engrosafdeling baseret på leveringsaftaler med etablerede virksomheder og populære mærker såsom HonorBiz Hair Extensions, Saga, Milky Way og Bohyne. For at opretholde en god margen, er du nødt til at få dine varer direkte fra producenterne og virksomheder med global spændvidde eftersom størstedelen af menneskehår indkøbes i de asiatiske lande.

Nogle af leverandørerne kan levere en ”drop shipping” service, hvilket sparer dig for en tidskrævende og kedelig opgave med at pakke og sende de ordrer du får. For flere detaljer om dropshipping, se siden med Small Business Solutions (Løsninger for små virksomheder).

This post is also available in: French German Norwegian Bokmål Dutch Finnish Italian Polish Spanish Swedish

Sam has been working in beauty and health industries since early 2000s with some of the world’s most popular brands. You probably have some of these products at your home right now. With almost 20 years of experience, Sam has a deep understanding of hair extensions, wigs and all things beauty as well as nutrition, fitness, teas and topics of similar nature.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here