Miten korjata vahingoittuneet, sotkeutuneet ja kuivuneet hiustenpidennykset (2023)

0
75

Todennäköisesti et tullut tänne onnellisena ja täysin sileät hiukset omaavana. Pidennykset ovat usein sekaisin tai vaurioituneet, ja ostajat jättävät ne usein huomiotta. Hiustenpidennykset ovat erittäin suosittuja kaikissa muodoissaan, kuten teipatuissa hiustenpidennyksissä, liimatuissa, ommelluissa tai punotuissa, klipseissä ja monissa, monissa muissa. Hiustenpidennykset lisäävät pituutta, volyymia, väriä ja kiiltoa luonnollisiin hiuksiisi, joten ei ihme, että ne ovat niin suosittuja.

Sait vihdoin uudet kauniit Remy-hiuspidennykset ja ne ovat pitäneet hyvin jonkin aikaa, mutta nyt olet huomannut, että hiuspidennyksesi näyttävät vaurioituneilta, kuivilta, sotkuisilta ja kuivuneilta. Ja kysyt itseltäsi, mitä tehdä nyt? Ei hätää! Vaurioituneita hiustenpidennyksiä voi korjata monin tavoin ja saada ne takaisin alkuperäiseen kiiltoonsa.

Joten ennen kuin päätät lopettaa ja heittää vastikään ostamasi kuteet roskiin, anna AiryHairin asiantuntijoiden auttaa sinua! Tässä artikkelissa opimme kaiken, mitä vahingoittuneisiin laajennuksiin liittyy! Hiusten pehmentämisestä ja elvyttämisestä pidennysten irrottamiseen sekä tällaisten tapahtumien ennaltaehkäisyyn.

Vahingoittuneet hiustenpidennykset, ennen ja jälkeen korjauksen

1 Miten hoitaa hiustenpidennyksiä?

Ensin on puhuttava hiustenpidennysten hoidosta. Sinun on oltava varma, että hiuksiisi käyttämäsi tuotteet ovat laadukkaita ja hiustenpidennyksille suunniteltuja. Tämä on tärkein neuvo. Jos hoidat pidennyksiäsi alusta alkaen laadukkailla tuotteilla, on paljon pienempi mahdollisuus, että ne vahingoittuvat heti alkuunsa.

Laadukkaat tuotteet takaavat sekä pidennysten että oikeiden hiusten terveyden. Siksi on tärkeää käyttää tuotteita, jotka suojaavat hiuksiasi, sillä muuten niistä tulee kuivia tai tylsiä.

 • On tärkeää välttää kuumien työkalujen käyttämistä pidennyksiin. Jos sinun on pakko, käytä lämpösuojasuihketta. On kuitenkin parasta olla käyttämättä kuumia työkaluja lainkaan.
 • Kun peset hiustenpidennyksiä, ole hyvin varovainen hiusten hankauksessa. Et halua työntää hiuksia liian kovaa tai hangata hiuksia ylösalaisin. Kova hankaus aiheuttaa mattoja ja sotkeutumista.
 • On välttämätöntä harjata hiukset joka ikinen päivä, vähintään kaksi kertaa päivässä! On myös tärkeää käyttää jatkoharjaa, ei tavallista harjaa. Ole hyvin varovainen harjatessasi, jotta pidennykset eivät rikkoontuisi ja vahingoittuisi. Hiusten säännöllinen harjaaminen pitää pidennykset hyvässä kunnossa ja estää pidennysten mattoutumisen ja sotkeutumisen.

Jos unohdit joitakin näistä tärkeistä vaiheista pidennysten hoidossa, päädyit luultavasti sotkeutuneisiin, kuiviin ja vaurioituneisiin pidennyksiin, joita kukaan ei halua. Koska olet maksanut paljon rahaa pidennyksistäsi, niiden pitäminen täydellisessä kunnossa on kaikkien edun mukaista. Onneksi on olemassa useita vinkkejä ja menetelmiä, joita voit kokeilla vaurioituneiden, sotkeutuneiden ja huuhtoutuneiden hiustenpidennysten korjaamiseksi.

2 Miten korjata vaurioituneet hiustenpidennykset?

Vahingoittuneita hiustenpidennyksiä korjattaessa 9 tapauksessa 10:stä vaurio johtui kosteudesta tai sen puutteesta. Tuloksena on haisevat hiukset, joita voidaan välttää.

LOC-menetelmä

Monet naiset haluavat selvittää, miten he voivat pitää hiustenpidennyksensä kosteutettuina pidemmän aikaa. Olet ehkä nähnyt ammattikampaajien käyttävän tätä tekniikkaa ajattelematta. Se näyttää satunnaiselta menettelyltä ilman minkäänlaista ajattelua. Olisit kuitenkin väärässä!

Mikä on LOC-menetelmä?

Salaisuus piilee tuotteiden kerrostamisprosessissa, vesipitoisimmista tuotteista paksumpiin. Tätä kutsutaan LOC-menetelmäksi. Se on lyhenne siitä, minkä tyyppisiä tuotteita käytät ja missä järjestyksessä ne levitetään hiuksiin.

 • L tarkoittaa nestettä, joka voi olla myös vettä tai vesipitoista tuotetta.
 • O tarkoittaa mitä tahansa öljytyyppiä
 • C tarkoittaa kermaa ja sen tuotteita

LOC-menetelmä on erityisen tärkeä, jos sinulla on hyvin kiharat, aaltoilevat tai kinkkiset hiustenpidennykset, koska vain pieni määrä öljyä ei välttämättä tee oikeutta hiusten kosteuttamiselle, terveellisyydelle ja kiiltävyydelle. Varsinkin kun käytät kiharapidennyksiä hiustesi ulkonäön parantamiseksi! Ei ole keskustelua, sinun on käytettävä LOC-menetelmää, jotta pidennykset eivät pääse kuivumaan.

3 Miten pehmentää, kosteuttaa ja korjata kuivia hiustenpidennyksiä?

Miten korjata vahingoittuneet, sotkeutuneet ja kuivuneet hiustenpidennykset (2023)

On olemassa pari menetelmää, joita voit kokeilla pelastaaksesi kuivat hiustenpidennykset. Tällaiset pidennykset ovat suuri ongelma, koska kuivuus johtaa sotkeutumiseen, mattoutumiseen ja katkeamiseen. Monet tuotteet on suunniteltu erityisesti elvyttämään ja korjaamaan vaurioituneita, kuivia ja huuhtoutuneita pidennyksiä.

Voit kokeilla myös niitä, mutta jos et halua käyttää paljon rahaa kalliisiin tuotteisiin, käytä alla lueteltuja vaihtoehtoisia menetelmiä. Kaikki mukavasti kotonasi.

Käytä oliivi-, kookos- tai arganöljyä

Ensimmäinen menetelmä on yksinkertainen ja perustuu ainesosiin, joita useimmilla meistä jo on. Käytä ekstra-neitsytoliiviöljyä, kookos- tai arganöljyä. Varmista, että nämä ovat puhtaita, maustamattomia öljyjä.

 1. Menettely on hyvin yksinkertainen. Ota kulho ja laita siihen hieman ekstra-neitsytoliiviöljyä ja laita se mikroaaltouuniin noin minuutiksi.
 2. Haluat, että se on mukavan lämmintä, mutta ei liian kuumaa, jotta et voi koskea siihen.
 3. Laita sitten laajennukset kulhoon ja kastele ne oliiviöljyllä.
 4. Lisää sen jälkeen hiustenpidennykset muovipussiin, sulje se ja pidä se siinä noin tunnin ajan.
 5. Nyt vain huuhtele pidennykset ja harjaa ne hieman läpi. Ole erittäin hellävarainen, koska säikeet ovat märkiä.
 6. Lisää hiuksiin hiustenhoitoainetta, jotta ne eivät haise öljylle, mikä myös auttaa tasoittamaan hiuksia.
 7. Lopuksi aseta hiustenpidennykset pyyhkeen päälle ja anna niiden kuivua yön yli.

Aikataulu: 1 – 2 tuntia

Kiehumispatamenetelmä

Ensimmäinen menetelmä on helpoin, vaikka se vaatii eniten öljyä. Jos haluat kokeilla jotain erilaista, kuuntele minua. Kuivien ja/tai vaurioituneiden pidennysten elvyttämiseen käytetään usein kiehutusmenetelmää.

 1. Keitä pieni kattila vettä, kunnes se on kuumaa, mutta ei polttavan kuumaa.
 2. Lisää kymmenen-kaksikymmentä tippaa oliivi-, kookos- tai arganöljyä ja kaksi lusikallista hiustenhoitoainetta.
 3. Aseta kuivat hiustenpidennykset ja jätä ne noin 10 minuutiksi.
 4. On tärkeää antaa hiusten jäähtyä, ennen kuin otat pidennykset pois.
 5. Aseta märät pidennykset taas pyyhkeen päälle ja anna niiden kuivua yön yli.

Aikataulu: 15 minuuttia

Jos lisäät öljyä pidennyksiin, varmista, että käytät ekstraneitsyt-, kookos- tai arganöljyä. Muiden aineiden tiedetään aiheuttavan rikkoutumista tai rasvan kertymistä.

Toimiiko se? Jos ei, älä ole epätoivoinen! On muitakin tapoja palauttaa niiden vanha kiilto. Seuraa seuraavaa ohjetta, ja pidennyksesi ovat lähes uudet.

Kehittynyt kuumavesimenetelmä

Tässä käytetään samoja periaatteita kuin edellisessä menetelmässä, mutta asioita viedään vain hieman pidemmälle. Riippumatta siitä, onko sinulla clip-ins, tape-ins, fuusio tai
Mikrolinkit
, sinun on poistettava pilalle menneet pidennykset. Tarvitset pesualtaan tai ammeen, shampoon, hoitoaineen ja luonnonöljyn.

 1. Kaada kuumaa vettä pesualtaaseen tai kattilaan ja aseta pidennykset sinne.
 2. Lisää hieman luonnollista shampoota, purista varovasti ja hiero hiuksia. Tee näin muutaman minuutin ajan, kunnes hiukset on pesty perusteellisesti.
 3. Huuhtele ja varmista, ettei hiuksiin jää shampoota.
 4. Kaada nyt taas kuumaa vettä ja lisää hiukset. Lisää tällä kertaa hoitoaine ja muutama tippa luonnollisia öljyjä.
 5. Sekoita kaikki käsilläsi keskenään. Älä ujostele hoitoaineen kanssa, sillä haluat peittää kaikki säikeet.
 6. Jos haluat, lisää sisälle jonkinlainen hoito vaurioituneille hiuksille.
 7. Jätä hiukset yön yli tai jopa pidemmäksi aikaa, jos sinulla on aikaa.
 8. Harjaa pidennykset varovasti, kun ne ovat vielä märät ja hoitoaineessa. Aloita latvoista ja työskentele ylöspäin kohti juuria. Ole hyvin kärsivällinen, koska se kestää jonkin aikaa riippuen siitä, kuinka huonossa kunnossa laajennukset ovat.
 9. Kun olet harjaillut jokaisen kuteen huolellisesti, varmista, että siinä ei ole solmuja tai solmuja.
 10. Huuhtele hiukset lämpimällä vedellä.
 11. Aseta harjatut pidennykset kuivalle pyyhkeelle ja anna kuivua ilmassa.
 12. Kun pidennykset ovat täysin kuivat, harjaa ne vielä kerran ja ne ovat valmiit käytettäviksi.

Aikataulu: 60 minuuttia

Hiusten pitäisi nyt olla täysin elvytetyt, kiiltävät ja takkuuntumattomat!

4 Miten detangle hiusten pidennykset?

Miten detangle hiusten pidennykset?

Kun ostat, hiustenpidennykset näyttävät täydellisiltä, mutta monet meistä eivät aina ota
asianmukainen hoito
ja silloin saattaa ilmetä ongelmia. Joskus pidennyksesi saattavat hieman sotkeentua, mikä ei ole hyvä näky. Onneksi on monia tapoja, joilla voit yrittää irrottaa hiustenpidennyksiäsi, ja asioita, joita voit tehdä, jotta se ei toistuisi.

Hiustenpidennysten ei pitäisi sotkeutua niin pahasti, jos käytät niitä oikein. Jos käytät kuitenkin paljon hiuslakkaa tai on erityisen tuulista, saatat törmätä tähän ongelmaan. Kukaan ei tietenkään halua sotkeutuneita ja sotkuisia pidennyksiä, joten sinun kannattaa yrittää saada pidennykset takaisin täydelliseen kuntoon ja pitää ne sellaisena.

Sekaisin olevat hiustenpidennykset näyttävät rotanpesältä, kokemukselta, jota kukaan ei halua kokea. Kuitenkin miljoonia pidennyksiä pestään päivittäin, joten joskus voi käydä huono tuuri. Mutta olipa sotkuinen tukka sitten seurausta huonosta hoidosta tai huonolaatuisista pidennyksistä, on olemassa keinoja, joilla sotku voidaan pelastaa.

5 Miten korjata sotkeutuneet hiustenpidennykset?

Se, mitä et halua tehdä, on repiä sotkuja pois harjalla tai todella hienolla hampaalla. Hanki sen sijaan
antistaattinen kampa
tai erittäin leveä kampa. Nämä eivät vahingoita pidennyksiä.

 1. Aloita hiustenpidennykset pyyhekuivina, ei täysin märkinä tai kuivina.
 2. Käytä detangleria ja irrota solmut erittäin leveähampaisella kammalla.
 3. Hoitakaa ne sen jälkeen kuntoon. On tärkeää olla hellävarainen ja kärsivällinen hiustenpidennysten kanssa.
 4. Hoitoaine auttaa sinua pääsemään eroon sotkuista, joten sinun ei tarvitse käyttää paljon voimaa.
 5. Jos sinulla on erityisen suuri solmu, on hyvä idea käyttää häntäkampaa ja työstää solmut varovasti läpi. Näin revit vähemmän hiuksia.

Aikataulu: 30-45 minuuttia

6 Tuotteet, joilla poistetaan solmut ja puretaan hiustenpidennykset

Tuotteet poistaa solmut ja Untangle hiusten pidennykset

Infusium 23 Leave-in hoito

Tämä on edullinen tuote, jota on saatavilla monissa paikoissa, ja se on leave-in-hoitoaine. Sitä on hyvä käyttää hiuksiin ja sitä on turvallista käyttää pidennyksiin. Se toimii hyvin ja saa pörröt irti.

Hinta: $12.73

Johnson’s No More Tangles

Toinen vaihtoehto on Johnson’s detangling spray. Se on tehty lapsille, mutta se on toinen erittäin edullinen vaihtoehto, joka toimii hyvin. Sitä on täysin turvallista käyttää pidennyksiin, ja se hyödyttää myös luonnollisia hiuksiasi.

Suihkuta sitä pidennyksillesi ja kampaa se leveähampaisella kammalla, jotta pääset eroon solmuista ja sotkuista. Aloita kampaaminen alhaaltapäin ja poista kiehkurat. Ei tarvitse huuhdella.

Hinta: $17.19

Se on 10 ihmeen Leave-In tuote

Kyllä, koko nimi kuulostaa tältä. Tämä on loistava tuote, joka hillitsee pörröisyyttä, auttaa irrottamaan hiukset ja antaa niille kiiltoa. Kuten muitakin tuotteita, suihkuta sitä ja aloita detangling.

Hinta: $28.49

Arganöljy

Arganöljyllä on monia etuja hiuksillesi ja hiustenpidennyksillesi. Arganöljyä on monia merkkejä, ja voit valita suosikkisi. Arganöljy sopii erinomaisesti pidennysten irrottamiseen ja solmujen poistamiseen.

Tämä on myös erinomainen tuote käytettäväksi hiustenpidennysten kanssa yleensä. Se pitää ne hyvässä kunnossa, ja se on luonnollinen aine, joka ei vahingoita hiustenpidennyksiäsi.

Hinta: $19.99

Valitse jokin näistä arvostelujen ja hinnoittelun perusteella. Et voi mennä vikaan minkään kanssa.

7 Miten estää sotkeutuneet hiustenpidennykset ja solmut?

Miten estää sotkeutuneet hiustenpidennykset ja solmut?

Ensimmäinen asia, joka sinun on sisällytettävä rutiineihisi, on harjaus. Pidennykset vaativat kampaamista, aivan kuten luonnolliset hiuksesi. Se saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta monet tytöt eivät harjaa säännöllisesti, ja silloin syntyy rotanpesä.

Harjaa hiusten pidennykset

Vaikka hiustenpidennykset ovat pehmeät ja
sotkeutumaton
. Näin haluatte pitää heidät!

Ennaltaehkäisy on paljon helpompaa kuin elvyttäminen, joten varmista, että harjaat hampaasi pari kertaa päivässä. Jos sinulla on kestopidennykset, kuten fuusio- tai teippipidennykset, kampaa kaikki yhteen, kuten luonnolliset hiuslisäkkeesi. Jos sinulla on clip-ins, varmista, että harjaat hampaasi, kun leikkaat ne ja kun otat ne pois säilytystä varten. Sinun on harjattava hiuksesi ennen jokaista pesua ja sen jälkeen.

Yksi asia, joka kannattaa pitää mielessä, on olla hyvin hellävarainen harjauksen kanssa, jotta hiukset eivät vaurioidu. On hyvä idea hankkia hiuksia irrottava harja, joka on tehty erityisesti hiustenpidennyksiä varten. Se poistaa kaikki solmut ja matot.

Jotta elämäsi olisi helpompaa ja harjaaminen vähenisi, on hyvä idea nukkua unilakki tai huivi pään ympärillä. Tavoitteena on turvata lukot ja estää niitä sotkeutumasta ja sotkeutumasta nukkuessasi. Voit myös sitoa poninhännän tai letin, jotta hiukset eivät harjaantuisi yhteen ja muodostuisi sotkuja.

Älä pese hiusten pidennyksiä usein

Toinen itsestään selvä asia, mutta tytöt jättävät joskus tämän vaiheen kokonaan väliin. Vaikka lisälukkoja ei tarvitse pestä yhtä usein kuin hiuksiasi, se ei silti tarkoita, ettei niitä pitäisi pestä lainkaan.

Kuinka usein sinun pitäisi pestä hiustenpidennykset?

Flip-in- ja clip-in-hiustenpidennysten osalta stylistit suosittelevat hiusten pesua 20 tai 30 käyttökerran välein. Pese muut pidennystyypit enintään kerran viikossa.

Myös pesuun käytettävät tuotteet ovat tärkeä asia. Vältä voimakkaita shampoita ja osta jotain hiuksille hellävaraista. Mitä luonnollisempi, sitä parempi, sillä kemikaalit voivat myös pilata pidennykset.

Älä käytä monia hiustuotteita

Myös muut käyttämäsi tuotteet, kuten hiuslakka, geelit ja öljyt, vaikuttavat hiusten kuntoon, ja sinun tulisi välttää kaikkea mahdollista. Mitä enemmän tuotetta käytät, sitä useammin joudut pesemään hiuksiasi, mikä johtaa lopulta pidennysten tai solmujen sotkeutumiseen.

Vältä myös kuumien työkalujen käyttöä niin paljon kuin mahdollista, koska pidennykset kuivuvat nopeammin ja kuumuus voi lyhentää niiden käyttöikää.

8 Ota hiusten pidennykset laatu huomioon

Ota hiusten pidennykset laatu huomioon

Okei, olet noudattanut kaikkia näitä ohjeita ja hiuksesi näyttävät yhä kauhealta mönjäpallolta? Toinen asia, jota kannattaa miettiä, ja et varmaankaan halua kuulla tätä, mutta on mahdollista, että sinulla on huonolaatuiset pidennykset. Paras tapa kertoa, ovatko pidennykset terveitä ja kestävätkö ne haluamasi ajan, on se, että hiuksesi kestävät ajan testin.

Oikeat hiukset kehittävät hiushalkeamia. Jos teet kaikkesi pitämään hiukset terveinä ja leikkaat pois kaikki pienet hiushalkeamat, se on hyvä osoitus laadusta. Odota, mitä? Kyllä, jos hiustenpidennykset eivät ole liiallisia, sinulla on oikeat hiustenpidennykset.

Jos hiukset ovat kuivemmat, pidä ne kosteutettuina! Jos teet kaikkesi pitämään pidennyksesi terveinä ja hiukset silti katkeilevat tai niitä on vaikea muotoilla, hiuksesi saattavat olla täynnä täyteaineita.

Useimmat täyteaineet näyttävät hyvin silkkisiltä, ja niissä on muovikuituja, jotka voi havaita. Jos hiustenpidennyksesi eivät pidätä kosteutta, et voi tehdä mitään, koska hiuksia on käsitelty täyteaineilla.

Ainoa ratkaisu on hankkia joukko oikeita hiuksia. Jos pidät enemmän laadusta kuin määrästä, niin
aidot Remy-pidennykset
on se, mitä suosittelemme.

Päätelmä

Noudata kaikkia näitä vinkkejä, jotta hiustenpidennykset pysyvät terveinä. Jos toimenpiteet epäonnistuvat, sinulla ei ole laadukkaita hiustenpidennyksiä. Edellä mainittuja käytäntöjä kannattaa kokeilla, sillä ne voivat tehdä ihmeitä vanhoille, kuluneille pidennyksillesi. Tietenkin on monia, monia muita menetelmiä, joita voi tutkia ja kokeilla. Tosin nämä ovat helpoimmat, jotka toimivat.

Toivomme, että nämä vinkit ovat auttaneet sinua korjaamaan vaurioituneet, sotkeutuneet ja kuivuneet hiustenpidennykset ja pitämään hiuslukot hyvässä kunnossa.

Jos haluat välttää vaurioituneiden hiustenpidennysten korjaamisen, varmista, että noudatat kaikkia pidennysten hoitovaiheita. Voit lukea
Täydellinen laajennusten hoito-opas täällä
. Tässä artikkelissa keskitytään
Remy tape-in hiustenpidennys
, mutta useimmat näistä vinkeistä pätevät mihin tahansa hiustenpidennystyyppiin.

Pidä siis hyvää huolta pidennyksistäsi ja onnea niiden korjaamiseen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän